Louhi Palaute - Kuopion seudun kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelma
Louhi Palaute - Kuopion seudun kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelma
Paikanna
Ajax loader
Karttatasoja ladataan
1/5 Aloitussivu

  Kuopion seudun kävelyn ja pyöräilyn edistämissuunnitelma - Asukaskysely

  Kuopio, Siilinjärvi, Leppävirta, Tuusniemi, Lapinlahti ja Suonenjoki laativat Kuopion seudun yhteistä suunnitelmaa kävelyn ja pyöräilyn olosuhteiden parantamiseksi. Suunnitelman laatiminen perustuu seutua koskeviin strategioihin ja liikennejärjestelmäsuunnitelmaan, joiden tavoitteena on mm. edistää kävelyä ja pyöräilyä ihmisten jokapäiväisenä ja arkisena kulkumuotona.  Vastaamalla kyselyyn voit kertoa oman kokemuksesi kävelyn ja pyöräilyn olosuhteista ja auttaa tunnistamaan kehitettäviä kohteita katu- ja tieverkolla sekä pyöräpysäköintijärjestelyjen osalta. Kysely sisältää vastaajan taustakysymysten lisäksi karttapohjaisia kysymyksiä, joissa voit merkitä kehittämisajatuksiasi suoraan kartalle.  Lisätietoja:

  Matti Vänskä,

  suunnitteluinsinööri,

  Kuopion kaupunki

  matti.vanska@kuopio.fi  Jani Karjalainen,

  projektipäällikkö,

  Sitowise Oy

  jani.karjalainen@sitowise.com

   

  Taustatiedot

  Ikä

  Mihin seuraavista ryhmistä koette parhaiten kuuluvanne?
  Asuinpaikkasi
  Miten usein kävelet päivittäisiä matkojasi (kouluun, työpaikalle, kauppaan, harrastuksiin)?  Miten usein pyöräilet päivittäisiä matkojasi (kouluun, työpaikalle, kauppaan, harrastuksiin)?  Miten usein pyöräilet vapaa-ajallasi (liikunta, pyörämatkailu)?  Onko sinulla jokin liikkumista rajoittava fyysinen ominaisuus?

  3/5 Pyöräily
   4/5 Pyöräpysäköinti
    5/5 Muu palaute
     Haluatko kertoa muuta, joka liittyy Kuopiossa, Siilinjärvellä, Leppäviralla, Tuusniemellä, Lapinlahdella ja Suonenjoella kävelemiseen, pyöräilemiseen tai esimerkiksi rullaluistimilla tai sähköisillä liikkumisvälineillä liikkumiseen kuten sähköpotkulaudalla?
     Merkkejä jäljellä: 250