Harava - Hyrynsalmen ilmeen parantaminen
Harava - Hyrynsalmen ilmeen parantaminen
Ajax loader
Karttatasoja ladataan
1/6 Hyrynsalmen ilmeen parantaminen
  Tervetuloa Hyrynsalmen kunnan kyselyyn, jossa kerätään kuntalaisten ja loma-asukkaiden mielipiteitä kuntamme ulkoisesta ilmeestä ja miten sitä voitaisiin kehittää ja parantaa. Vastata saavat myös kaikki muutkin, joilla on näkemystä Hyrynsalmen yleisilmeeseen. Kaikki mielipiteet otetaan ilolla vastaan. Kyse on maisemista, rakennuksista, matkailukohteista, puistonpenkeistä, uimarannoista, hiihtoladuista, ihan kaikesta, missä vain liikumme ja mitä ympärillämme näemme. 

  Kunnassa on viime vuonna tehty aloite taajaman yleisilmeen parantamiseksi. Viime syksynä järjestettiin yleisötilaisuus, joka sai yllättävän suuren suosion. Asukkaiden mielipiteet on kirjattu ylös ja toiveet on sijoitettu kartalle, jota voi katsoa tästä

  Yleisötilaisuuden huomiot koskivat taajamaa, mutta haluamme tietää näkemyksiä myös muualta kunnasta, Ukkohallasta ja kyliltä. Mihin asioihin voisimme kiinnittää enemmän huomiota, mitä toiveita on ympäristön laadun parantamiseksi? Mitkä ovat alueiden huippukohteita, joita tulee vaalia ja ehkä jopa kehittää entistäkin ehommiksi?

  Ukkohallan matkailukeskuksessa on toimintaa ympäri vuoden. Alueen palveluja käyttävät myös vakituiset asukkaat. Viime vuosina erityisesti niin sanotulle ydinalueelle Saunamaan ympärille on rakennettu runsaasti majoitus- ja matkailupalvelutiloja. Alueen liikunta- ja ulkoilupalveluja kehitetään koko ajan. Ovatko jotkut alueet tai kohteet jääneet huonommalle hoidolle? Missä ovat parhaat paikat Ukkohallassa? 

  Ukkohallassa harkitaan rakentamisen lisäämistä myös aluerakennetta tiivistämällä. Toisin sanoaen rakentamista mietitään rakentamattomille alueille nykyisen rakentamisen lomaan. Voit halutessasi osoittaa alueita, jossa lisärakentaminen sinun mielestäsi olisi mahdollista. 

  Vastata voit vapaasti eri alueita koskien tai vaikka vain yhdelle alueelle tai jättää vaikka vain kuvan. Kyselyyn vastausaikakin riippuu ihan vastausten määrästä. 

  Kysely on avoinna 8.6.-7.7.2019.

  Tämän jälkeenkin voi mielipiteitä jättää: Hyrynsalmen kunta / Ilmeen parantaminen, Laskutie 1, 89400 Hyrynsalmi tai sähköpostilla kunta@hyrynsalmi.fi (aiheeksi Hyrynsalmen ilmeen parantaminen)


  Kaikki vastaukset huomioidaan, mutta haluaisimme tietää, oletko


  Jos haluat saada sähköpostiisi tiedon kyselyn palautteen koosteesta, niin kirjoita sähköpostiosoitteesi tähän. Osoitteet kerätään vain kyselytuloksista tiedottamista varten. 
  Merkkejä jäljellä: 250
  3/6 Ukkohallan kehittäminen
   4/6 Muiden alueiden kehittäminen
    5/6 Kuvia tai videoita voi jättää tähän
     Tähän voit lisätä asiaa havainnollistavan kuvan!

     Hyväksytyt tiedostomuodot:
     gif, jpeg, jpg, png
     Videokin käy.

     Hyväksytyt tiedostomuodot:
     mov, mpeg, mpg, swf, wmv
     Kohteen sanallinen kuvaus, missä ollaan ja miten tilannetta voitaisiin parantaa. 
     Merkkejä jäljellä: 1000
     6/6 Sanallista palautetta
      Voit antaa vielä ihan vapaata palautetta Hyrynsalmen ilmeestä tai vaikka tästä kyselystä.
      Merkkejä jäljellä: 3000