Harava - Lammaistenlahden maisema -karttakysely
Harava - Lammaistenlahden maisema -karttakysely
Ajax loader
Karttatasoja ladataan
1/8 Tervetuloa
  Tervetuloa vastaamaan KOKKELI-hankkeen asukas- ja toimijakyselyyn Lammaistenlahden eli voimalaitosalueen merkityksestä sinulle ihmisenä: muistajana, katsojana ja kokijana.  Kokemäenjokilaakson karttakyselyn kohdealueena on Lammaistenlahden alue Harjavallassa ja Nakkilassa. Karttakysely on kaikkia harjavaltalaisia ja nakkilalaisia varten: jokainen näkökulma on tärkeä!  Kyselyn tuloksista muodostetaan tiivistymiä tärkeistä paikoista, paikallisesta kulttuurista ja perinteestä, joiden asukkaat ja toimijat kokevat olevan merkityksellistä. Kartoituksen tarkoituksena on selvittää, mitä alueen asukkaat pitävät tärkeänä alueen maisemassa:sekä ihmisten toimintaympäristössä että alueen maisemanäkymässä.  Kyselyn tuloksia käytetään KOKKELI-hankkeen kulttuuriympäristön hyvinvointivaikutuksia sekä maisema-osallisuutta ja taidetta koskevaan tutkimukseen. KOKKELI-hanke on taidetta ja tasa-arvoista ja mahdollistavaa maisemaosallistumista Kokemäenjokilaakson varrella tutkiva hanke, jota toteuttaa Turun yliopisto. Kysely on osa kunnissa vuosien 2018-2019 aikana Porista Sastamalaan ulottuvaa kulttuurikartoitusta ja taidekehittämistä. KOKKELI-hanketta rahoittaa Koneen Säätiö.  Lisätietoja kyselystä ja hankkeesta antaa

  tutkija Vuokko Kemppi-Vienola

  Turun yliopisto, KOKKELI-hanke

  p. 046 922 3615

  sähköposti: vuokko.kemppi-vienola@utu.fi   
  2/8 Vastaajan tiedot
   Valitse syntymävuotesi valikosta

   Valitse itseäsi koskevat väittämät
    

   Käytän Lammaistenlahden aluetta (voi valita useita).

        

   Mitkä seuraavista ominaisuuksista eniten liität Lammaistenlahden alueeseen?
   Valitse min. 1 vaihtoehto
   Millaisia lähiympäristön muutoksia yleisesti seuraat tai tarkkailet?    
   Merkkejä jäljellä: 250
   4/8 Subjektiivinen kokeminen
    Mikä sinulle on merkityksellisintä Kokemäenjoen ranta-alueilla merkitsemissäsi paikoissa vietetyssä ajassa? Valitse kolme tärkeintä.

     
    Valitse min. 3 vaihtoehtoa

    Missä paikoissa Kokemäenjoen ranta-alueella olet kokenut henkilökohtaisia elämyksiä? Millaisia? Kuvaile mikä elämyksen aiheutti sekä miltä ne tuntuivat.     
    Merkkejä jäljellä: 250
    Mitkä asiat, teot tai tapahtumat ovat mielestäsi eniten vaikuttaneet Lammaistenlahden alueen toimintaympäristön, maisemanäkymien ja kulttuuriperinnön syntymiseen? Mitkä seikat ovat tehneet siitä sellaisen, joka se on tänä päivänä?
    Merkkejä jäljellä: 250
    Mitä asioita Lammaistenlahden ympäristöstä tulisi mielestäsi säilyttää jälkipolville?
    Merkkejä jäljellä: 500
    Mitä asioita tai kohteita itse haluat tai pyrit säilyttämään?
    Merkkejä jäljellä: 500
    5/8 Paikalliskulttuuri ja omaleimaisuus
     6/8 Sosiaalinen hyvinvointi
      7/8 Yhteisölliset muistot
       8/8 Lopuksi
        Tässä voit kertoa lisää, mikä Lammaistenlahden alueessa on merkityksellistä sinulle ihmisenä: muistajana, katsojana ja kokijana. Voit kertoa esimerkiksi jokeen, teollisuuteen tai kulkureitteihin liittyvistä muistoistasi.

         
        Merkkejä jäljellä: 400
        Mikäli haluat kertoa lisää paikkojen henkilökohtaisesta merkityksestä, voit ilmoittautua haastateltavaksi sinulle sopivalla tavalla antamalla tässä puhelinnumeron tai sähköposti-osoitteen. Yhteystietoja käytetään ainoastaan tämän tutkimuksen haastattelujen sopimiseen, eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen.

         
        Merkkejä jäljellä: 250
        Lopuksi muista painaa "Lähetä"-nappia, niin vastauksesi tallentuu.