Louhi Palaute - Linnanmaa-Kaijonharjun kaavarungon karttakysely
Louhi Palaute - Linnanmaa-Kaijonharjun kaavarungon karttakysely
Ajax loader
Karttatasoja ladataan
1/9 Tervetuloa mukaan kehittämään Linnanmaata ja Kaijonharjua!
  Linnanmaan ja Kaijonharjun alueille laaditaan vuosina 2018-2019 kaavarunko, jossa esitetään alueen tulevan kehityksen suuntaviivat. Kaavarunkotyön tueksi alueen asukkailta, opiskelijoilta, toimijoilta ja muilta alueesta kiinnostuneilta halutaan tietoa, ideoita ja ajatuksia alueen nykytilasta ja tulevista kehittämismahdollisuuksista. Voit vaikuttaa Linnanmaan ja Kaijonharjun kehittämiseen vastaamalla tähän kyselyyn.

  Karttapalautekysely on avoinna 7.5. - 27.5.2018 ja siihen vastaaminen kestää keskimäärin 15 minuuttia. Kyselyn tuloksista ja saadusta palautteesta laaditaan yhteenveto kesäkuussa 2018.

  Kaavarungon tavoitteet

  Linnanmaan ja Kaijonharjun alueen täydennysrakentamisen kaavarungon tavoitteena on kehittää keskustan ja yliopiston välistä aluetta sekä yliopiston ympäristöä toiminnoiltaan monipuolisena, kaupunkikuvaltaan urbaanina, vehreänä ja tiiviinä huomioiden jo olemassa olevien erilaisten alueiden ominaisuudet ja arvot. Tärkeä painopiste on alueen kehittäminen korkealaatuisena kävely- ja pyöräily- ja tehokkaan joukkoliikenteen kaupunkiympäristönä. Tavoitteena on lisäksi huolehtia, että alueella on laadukkaat, selkeät, toimivat ja riittävän laajat viheryhteydet niin asukkaiden kuin luonnonkin näkökulmasta.

  Kaavarunkoluonnosten vaihtoehdot ovat nähtävillä syksyllä 2018 ja kaavarunko valmistuu vuonna 2019. Voit seurata alueen suunnittelua kaupungin verkkosivuilla osoitteessa https://www.ouka.fi/oulu/kaupunkisuunnittelu/linnanmaa-kaijonharju.

  In English

  You can change the language of this questionnaire in the "Kieli" menu in the top-right corner of this webpage.
  2/9 Ohjeet kyselyyn vastaamiseen
   Kyselyyn vastaaminen

   Karttakyselyssä voit keskittyä vastaamaan niihin kysymyksiin, joihin liittyviä ajatuksia sinulla on. Voit halutessasi hypätä muiden kohtien yli ja tarvittaessa myös palata kyselyssä taaksepäin, jos haluat muuttaa vastaustasi tai lukea nämä ohjeet uudelleen. Paikannuksesi ja kommenttisi eivät näy muille vastaajille.

   Karttaikkunoiden käyttö

   Karttaa voi zoomaata karttaikkunan oikean reunan säätimestä tai hiiren rullaa käyttäen osoittimen ollessa kartan päällä. Valittavanasi on kolme taustakarttaa, joiden näkyvyyttä voit säätää oikean karttasivun oikean yläkulman Karttatasot-valikosta. Karttatyökalut aktivoidaan klikkaamalla kohde- tai viivatyökalun symbolia kartan vierestä vasemmalta. Aktiivisella työkalulla voit merkitä haluamiasi kohteita kartalla. Työkalun saa pois päältä klikkaamalla työkalusymbolia uudelleen. Karttakohteen merkitsemisen jälkeen avautuu ikkuna, jossa voit tarkentaa vastaustasi ja tallentaa kohteen. Karttakohteita voi muokata tai poistaa kun työkalu ei ole aktiivisena. Valitse kohde kartalta ja tee muutokset aukeavassa valikossa.  
   3/9 Taustatiedot
    Syntymävuosi
    Merkkejä jäljellä: 4
    Sukupuoli


    Perhemuoto    Päätoimi


    Asuinalueen postinumero
    Merkkejä jäljellä: 5
    5/9 Nykyiset kulkureitit ja -yhteydet
     6/9 Nykyiset pysäköintijärjestelyt
      7/9 Tulevaisuuden Linnanmaa ja Kaijonharju
       8/9 Tulevaisuuden pysäköintiratkaisut
        Kaavarungon laatimisen aikana pohditaan moottoriajoneuvojen pysäköintiratkaisuja Linnanmaan ja Kaijonharjun eri osissa. Yhtenä mahdollisuutena on suunnitella joihinkin kortteleihin keskitettyjä pysäköintiratkaisuja. 

        Alla olevissa kysymyksissä voit antaa vastauksesi 100 metrin tarkkuudella.
        24. Mikä on pisin matka, jonka voisit kävellä pysäköintipaikalta kotiisi?
        0
        1000 metriä
        25. Mikä on pisin matka, jonka voisit kävellä pysäköintipaikalta työpaikallesi?
        0
        1000 metriä
        26. Mikä on pisin matka, jonka voisit kävellä pysäköintipaikalta palveluiden luo?
        0
        1000 metriä
        9/9 Vapaa sana
         Tähän voit jättää vapaasti palautetta Kaijonharjun ja Linnanmaan kehittämiseen liittyen.
         Merkkejä jäljellä: 500

         Voit jättää sähköpostiosoitteesi, jos haluat saada yhteenvedon kyselyn tuloksista ja tietoa suunnitteluprosessin etenemisestä.


         Merkkejä jäljellä: 50