Harava - Keikyän karttakysely
Harava - Keikyän karttakysely
Ajax loader
Karttatasoja ladataan
1/8 Tervetuloa
  Tervetuloa vastaamaan KOKKELI-hankkeen asukas- ja toimijakyselyyn Keikyän alueen merkityksestä sinulle ihmisenä: muistajana, katsojana ja kokijana.  Kokemäenjokilaakson karttakyselyn kohdealueena on Keikyän alue Sastamalassa. Karttakysely on kaikkia keikyäläisiä varten: jokainen näkökulma on tärkeä!  Kyselyn tuloksista muodostetaan tiivistymiä paikoista, paikallisesta kulttuurista ja perinteestä, joiden keikyäläiset kokevat olevan merkityksellisiä. Kartoituksen tarkoituksena on selvittää, mitä alueen asukkaat pitävät tärkeänä alueen maisemassa:sekä ihmisten toimintaympäristössä että alueen maisemanäkymässä.  Kyselyn tuloksia käytetään KOKKELI-hankkeen kulttuuriympäristön hyvinvointivaikutuksia sekä maisema-osallisuutta ja taidetta koskevaan tutkimukseen. KOKKELI-hanke on taidetta ja tasa-arvoista ja mahdollistavaa maisemaosallistumista Kokemäenjokilaakson varrella tutkiva hanke, jota toteuttaa Turun yliopisto. Kysely on osa kunnissa vuosien 2018-2019 aikana Porista Sastamalaan ulottuvaa kulttuurikartoitusta ja taidekehittämistä. KOKKELI-hanketta rahoittaa Koneen Säätiö.  Lisätietoja kyselystä ja hankkeesta antaa

  tutkija Vuokko Kemppi-Vienola

  Turun yliopisto, KOKKELI-hanke

  p. 046 922 3615

  sähköposti: vuokko.kemppi-vienola@utu.fi   
  2/8 Vastaajan tiedot
   Valitse syntymävuotesi valikosta

   Valitse itseäsi koskevat väittämät    

   Käytän Keikyän aluetta (voi valita useita).

        

   Mitkä seuraavista ominaisuuksista eniten liität Keikyänn alueeseen?
   Valitse min. 1 vaihtoehto
   Millaisia lähiympäristön muutoksia yleisesti seuraat tai tarkkailet?    
   Merkkejä jäljellä: 250
   4/8 Subjektiivinen kokeminen
    Mikä sinulle on merkityksellisintä Keikyän alueella merkitsemissäsi paikoissa vietetyssä ajassa? Valitse kolme tärkeintä.

     
    Valitse min. 3 vaihtoehtoa

    Missä paikoissa alueella olet kokenut henkilökohtaisia elämyksiä? Millaisia? Kuvaile mikä elämyksen aiheutti sekä miltä ne tuntuivat.     
    Merkkejä jäljellä: 250
    Mitkä asiat, teot tai tapahtumat ovat mielestäsi eniten vaikuttaneet Keikyän toimintaympäristön, maisemanäkymien ja kulttuuriperinnön syntymiseen? Mitkä seikat ovat tehneet siitä sellaisen, joka se on tänä päivänä?
    Merkkejä jäljellä: 250
    Mitä asioita alueilta tulisi mielestäsi säilyttää jälkipolville?
    Merkkejä jäljellä: 500
    Mitä asioita tai kohteita itse haluat tai pyrit säilyttämään?
    Merkkejä jäljellä: 500
    5/8 Paikalliskulttuuri ja omaleimaisuus
     6/8 Sosiaalinen hyvinvointi
      7/8 Yhteisölliset muistot
       8/8 Lopuksi
        Tässä voit kertoa lisää, mikä alueessa on merkityksellistä sinulle ihmisenä: muistajana, katsojana ja kokijana. Voit kertoa esimerkiksi jokeen, teollisuuteen tai kulkureitteihin liittyvistä muistoistasi.

         
        Merkkejä jäljellä: 400
        Mikäli haluat kertoa lisää paikkojen henkilökohtaisesta merkityksestä, voit ilmoittautua haastateltavaksi sinulle sopivalla tavalla antamalla tässä puhelinnumeron tai sähköposti-osoitteen. Yhteystietoja käytetään ainoastaan tämän tutkimuksen haastattelujen sopimiseen, eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen.

         
        Merkkejä jäljellä: 250
        Lopuksi muista painaa "Lähetä"-nappia, niin vastauksesi tallentuu.