Harava - Liityntäpysäköinnin kehittäminen Turun seudulla
Harava - Liityntäpysäköinnin kehittäminen Turun seudulla
Paikanna
Ajax loader
Karttatasoja ladataan
1/6 Liityntäpysäköinnin kehittäminen Turun seudulla

  Vastaa kyselyyn ja vaikuta pysäköintimahdollisuuksiin joukkoliikennelinjojen varsilla! Tällä kyselyllä kerätään Turun seudulla asuvilta näkemyksiä liityntäpysäköinnin kehittämistarpeista. Anna siis näkemyksesi niin autojen kuin pyörien liityntäpysäköintiin liittyen!

  Du kan byta språk på enkäten från menyn i höger överkant.  Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kyselyn aukioloa on pidennetty ja vastata voi sunnuntaihin 15.10.2017 asti.  Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan jopo-polkupyörä! Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.  Liityntäpysäköinnillä tarkoitetaan joukkoliikennepysäkin (esim. bussi, kaupunkiraitiotie, juna) yhteyteen järjestettyä pysäköintipaikkaa autoille tai polkupyörille. Liityntäpysäköinnin tarkoituksena on parantaa joukkoliikenteen käyttömahdollisuuksia niille, joilla joukkoliikennepysäkille on liian pitkä matka kävellen.   Lisätietoja hankkeesta ja kyselystä:

  Liikennesuunnittelija Mari Sinn (Varsinais-Suomen liitto) mari.sinn@varsinais-suomi.fi / 045 807 8969 ja projektipäällikkö Kaisa Karhula (WSP Finland) kaisa.karhula@wsp.com / 040 620 3798.  Kysely liittyy Turun seudun liityntäpysäköinnin kehittämissuunnitelmaan. Suunnitelman tavoitteena on määritellä liityntäpysäköinnin kehittämissuunnat tulevaisuudelle vahvassa sidosryhmäyhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Kehittämissuunnitelma on osa CIVITAS ECCENTRIC -hanketta, jolla pyritään edistämään kestäviä liikennemuotoja Turun seudulla. Selvitystyötä vetää Varsinais-Suomen liitto ja sen käytännön toteuttamisesta vastaa WSP Finland. Liityntäpysäköinnin kehittäminen on yksi toimenpiteistä, joilla joukkoliikenteen saavutettavuutta pyritään parantamaan Turun seudulla. Samaan aikaan Turun seudun MAL-sopimukseen liittyen on sovittu vuonna 2018  toteutettavaksi valtion ja kuntien yhteistyönä linja-autopysäkkien parantamistoimenpiteitä sekä polkupyörien liityntäpysäköintipaikkoja pysäkkien yhteyteen. Tämän kyselyn avulla saadaan myös arvokasta tietoa pyöräpysäkkitarpeista, jotta toimenpiteet osataan kohdistaa oikeisiin kohteisiin.


  2/6 Taustatiedot

   Mihin seuraavista ikäryhmistä kuulut?   Sukupuoli
   Valitse asuinkuntasi

   3/6 Liikkumistottumukset
    Kuinka usein liikut autolla työ- ja asiointimatkojasi Turun seudulla?

     


    Jos kuljet autolla päivittäin tai lähes päivittäin, mitkä ovat merkittävimmät syyt auton valintaan työ- ja asiointimatkoilla? Voit valita useita vaihtoehtoja.
    Kuinka usein liikut joukkoliikenteellä työ- ja asiointimatkojasi Turun seudulla?     


    Mitä mieltä olet seuraavista väittämistä?

    Täysin samaa mieltä
    Samaa mieltä
    Ei osaa sanoa
    Eri mieltä
    Täysin eri mieltä
    Käyttäisin useammin joukkoliikennettä, mikäli voisin pysäköidä autoni sujuvasti/helposti joukkoliikennepysäkin yhteyteen
    Käyttäisin useammin joukkoliikennettä, mikäli voisin pysäköidä pyöräni turvallisesti joukkoliikennepysäkin yhteyteen
    Seuraavalla sivulla pääset merkitsemään kartalle sellaisia joukkoliikennepysäkkejä, joille toivoisit auto- tai pyöräpysäköintimahdollisuuden
    4/6 Minkä joukkoliikennepysäkkien yhteydessä tulisi mahdollistaa auton tai pyörän pysäköinti?
     5/6 Muu palaute
      Tähän voit kirjoittaa muita kehittämisehdotuksia ja kommentteja Turun seudun liityntäpysäköinnin kehittämiseen liittyen.
      Merkkejä jäljellä: 500
      Muita kommentteja kyselyyn tai hankkeeseen liittyen.
      Merkkejä jäljellä: 500
      6/6 Yhteystiedot
       Anna yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero), jos haluat osallistua palkintojen arvontaan. Yhteystietoja ei yhdistetä kyselyn vastauksiin ja ne käsitellään luottamuksellisesti.
       Nimi
       Merkkejä jäljellä: 250
       Sähköposti
       Merkkejä jäljellä: 250
       Puhelinnumero
       Merkkejä jäljellä: 250