Harava - SICK Innovaatiokilpailu 2017 Salo
Harava - SICK Innovaatiokilpailu 2017 Salo
Ajax loader
Karttatasoja ladataan
1/1 SICK Innovaatiokilpailu 2017 Salo
  SICK on maailman suurin älykkäiden teollisten antureiden valmistaja ja haluaa tukea Salon talousalueen kehittämistä yhdessä Yrityssalon kanssa sekä järjestää kilpailun innovatiivisille ryhmille. Tiimin tehtävänä on keksiä ja innovoida uusi sovellus SICKin tuotteelle ja vaikkapa ratkaisuna paikalliselle yritykselle. SICK Oy toivoo löytävänsä tuotteilleen uusia markkinoita ja sovelluksia.


   
  Tavoitteena on ideoida, keksiä, rakentaa, testata ja dokumentoida uusi veret seisauttava idea vapaasti valittavalle alalle, hyödyntämällä SICKin tuotteita. Mahdollisesti syntyvä IPR kuuluu idean kehittäneelle tiimille.  Sick Oy lahjoittaa parhaille tiimeille innovaatioissa käytettävät laitteet, tarjoaa näkyvyyden SICK:in laajoissa asiakaskanavissa ja voittajatiimille on  on luvassa tehdasvierailu Saksaan 2017 lopussa.


  Ilmoittautuminen, tiimin jäsenet ja lyhyt kuvaus ideasta sekä tarvittava tuotetuki tulee tehdä 28.04. 2017 mennessä. Jatkoon pääsevät tiimit kontaktoidaan SICK Oy:n toimesta 12.5. mennessä.  (Tarvittaessa lisätietoja, pekka.hirviniemi@sick.fi)  Tiimi: 

  Nimi ja jäsenet
  Merkkejä jäljellä: 250
  Yhteyshenkilön nimi
  Merkkejä jäljellä: 250
  Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
  Merkkejä jäljellä: 250
  Yhteyshenkilön puhelinnumero
  Merkkejä jäljellä: 250
  Innovaatio: 

  Muutaman rivin tiivistetty kuvaus ideasta, sekä hyödynnettävästä SICK:in laitteesta (www.sick.fi)

   
  Merkkejä jäljellä: 1500