Harava - Euran kunnan vikailmoitukset
Harava - Euran kunnan vikailmoitukset
Ajax loader
Karttatasoja ladataan
1/7 Aloitussivu

  Tervetuloa Euran kunnan vikailmoitukset sivuille!

  Tällä sivustolla voit antaa palautetta kadun kuntoon, katuvaloihin, puistoihin, leikkipaikkoihin, venepaikkoihin ja vesihuoltoon liittyen ja merkitä palautekohteen kartalle. Voit myös nähdä mitä palautetta muut ovat antaneet.

  Sivuja ei tarvitse käydä järjestyksessä ja voit jättää palautetta vain haluamaasi kohdetta koskien tai halutessasi myös useampaa kohdetta koskien yhdellä kertaa. Palautteen antaminen edellyttää yhteystiedot-sivun tietojen täyttämistä, yhteystietosi eivät näy muille. Muistathan lopuksi painaa "Lähetä" painiketta niin, että palautteesi kirjautuu ja menee suoraan vastuuhenkilölle. Kohteeseen liittyvän työn etenemistä voit myös seurata tämän palautesivun kartalta.  Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä päivystäjään!

  Päivystysnumero:

  Vesihuoltolaitoksen päivystys puh. 044 422 4978.  Taajama-alueiden ulkopuoliset tieyhteydet sekä osittain taajama-alueilla sijaitsevat Kantatie 43, Valtatie 12, Hiirijärventie, Paneliantie, Mykorantie, Harolantie, Jokiahteentie, Markkulantie, Laihiantie, Nakkilantie, Eurajoentie, Asemantie, Köyliöntie, Kuurnamäentie, Inkimäentie, Pysäkintie, Sorkkistentie, Eurantie, Savikontie, Turuntie, Honkilahdentie, Maantie 204, Yläneentie, Rantatie, Lapintie, Tarvaistentie, Ruopantie, Honkilahdenraitti, Vaaljoentie, Lellaistentie, Koskenkylänraitti ovat ELY-keskuksen teitä, niiden osalta palautetta voi antaa tienkäyttäjän linjalle p. 0200 2100 tai liikenteen.asiakaspalvelu @ ely-keskus.fi.

  2/7 Yhteystiedot

   Jätä yhteystietosi, niin voimme tarvittaessa olla yhteydessä. Yhteystietosi eivät näy muille.

   Nimi
   Merkkejä jäljellä: 100
   Sähköpostiosoite
   Merkkejä jäljellä: 100
   Palautteen kohde
   4/7 Katuvalaistus
    5/7 Puistot ja leikkipaikat
     6/7 Venepaikat
      7/7 Vesihuolto