Harava - Harava x QGIS -webinaari
Harava - Harava x QGIS -webinaari
Ajax loader
Karttatasoja ladataan
1/1 Ilmoittautuminen Harava-koulutukseen

  Harava x QGIS -koulutus

  Harava-tiimi järjestää virtuaalisen Harava x QGIS -koulutuksen huhtikuussa 2017. Koulutuksessa käydään läpi Harava kyselyn tekoa vastausaineiston näkökulmasta - miten asioita kannattaa ja voi kysyä, jotta vastausaineiston käsittely ja analysointi on järkevää/mahdollista. Näytämme QGIS:n avulla miten kyselyn aineistoja analysoidaan.

  Koulutuksen edellytyksenä on perusymmärrys paikkatietoasioista ja valmius asentaa QGIS-ohjelmisto (suosittelemme versiota 2.14.12) Voit myös osallistua koulutukseen kuunteluoppilaana, QGIS asennus ei ole pakollinen.

  Koulutuksen yhteydessä on myös mahdollista kysyä apua muissa Haravan käyttöön liittyvissä asioissa. 

  Koulutus järjestetään Skype for Business -sovelluksella (entinen Lync), johon voi osallistua myös pelkän internetselaimen kautta eli osallistuminen ei vaadi sovelluksen asentamista. Toimitamme erillisen osallistumislinkin sähköpostiisi lähempänä koulutusajankohtaa. Ilmoittautuminen viimeistään 24 h ennen koulutusajankohtaa.

  Voit kutsua myös työkaverisi ja organisaatiosi eri osastot mukaan koulutukseen jakamalla tätä linkkiä!

  Koulutus on maksuton!

  Kysyttävää koulutuksista? Ota yhteyttä: info(at)dimenteq.fi - autamme mielellämme.


  Ilmoittautuminen Harava-koulutukseen torstaina 27.4 klo 9.30-11.30

  Ehdotukseni ja toiveeni tulevien koulutusten ajankohdasta ja/tai sisällöstä:

  Tarvetta organisaatiokohtaiselle Harava-läpikäynnille tai QGIS-koulutukselle? Kerro meille, niin olemme sinuun yhteydessä.
  Merkkejä jäljellä: 500
  Kirjoita sähköpostiosoitteesi kenttään ja paina ilmoittaudu. Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, voit tulla tähän samaan kyselyyn ja sähköpostin lisäämisen jälkeen perua ilmoittautumisen.
  Sähköposti*