Harava - Vetovoimakohde Mikkeliin
Harava - Vetovoimakohde Mikkeliin
Ajax loader
Karttatasoja ladataan
1/4 Info

  Tervetuloa ideoimaan Mikkelin vetovoimakohdetta!

  Mikkeli sijaitsee parantamisen kohteena parhaillaan olevan valtatie 5:n varrella. Tien kunnon kohentumisen myötä reitillä on tulevaisuudessa entistä enemmän liikennettä. Lisääntynyt liikenne luo mahdollisuuden tarjota erilaisia palveluita ja houkutella kävijöitä Mikkeliin. Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on nyt käynnistänyt vetovoimakohteen suunnittelun Mikkeliin, valtatie 5 varrelle. 

  Suunnittelu aloitetaan ideoinnilla, johon voivat osallistua kaikki Mikkelin asukkaat ja yrittäjät sekä muut suunnittelusta kiinnostuneet  henkilöt. Ideointiin osallistuminen on helppoa ja vie vain hetken. Ideasi voi koskea tuotetta, palvelua tai kohteen sijaintia. 

  Kaikkien ideointiin määrä-ajassa osallistuneiden kesken arvotaan palkintona 1000 € arvosta paikallisia tuotteita. Kysely on avoinna 12.5.2016 asti.


  Ideoita hyödynnetään Mikkelin vetovoimakohteen ideasuunnitelman laadinnassa. Jatkosuunnittelua tehdään yhteistyössä Miksei Oy:n, Sweco Ympäristö Oy:n ja paikallisten yrittäjien kanssa. Ideasuunnitelma laaditaan kesään 2016 mennessä ja sen valmistumisesta tiedotetaan erikseen.

  Kaikki ideat ovat tervetulleita!   Mikäli sinulla on kyselyyn liittyviä kysymyksiä, voit olla yhteydessä Susanna Harvioon / Sweco Ympäristö Oy, susanna.harvio@sweco.fi

  Taustatiedot

  Vastaamassa tähän kyselyyn on:  Miksei
  2/4 Ideointi

   YKKÖSIDEA?

   Millainen kohde, palvelu tai tuote pysäyttäisi matkailijan tai muun liikkujan Mikkeliin?  Onko sinulla mielessäsi jokin ykkösidea?

    
   Merkkejä jäljellä: 1000
   Mitä tulisi tehdä, jotta ehdottamasi kohde/tuote/palvelu toteutuu? 
   Merkkejä jäljellä: 1000
   Olisitko itse halukas osallistumaan ehdottamasi kohteen toteuttamiseen? 

   Missä kohteen tai palvelun tulisi sijaita? Seuraavalla sivulla pääset merkitsemään sille sijainnin 
   4/4 Yhteystiedot
    Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätäthän tähän yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite)
    Merkkejä jäljellä: 1000
    Haluatko jatkossakin osallistua suunnitelmien ideointiin tai äänestysraatiin? 

    Suuri kiitos vastauksistasi!