Harava - Jämsän kaupungin vikailmoitukset
Harava - Jämsän kaupungin vikailmoitukset
Paikanna
Ajax loader
Karttatasoja ladataan
1/9 Aloitussivu

  Tervetuloa Jämsän kaupungin vikailmoitukset sivuille!

  Tällä sivustolla voit antaa palautetta kadun kuntoon, katuvaloihin, puistoihin, leikkipaikkoihin, satamiin ja ulkoliikuntapaikkoihin sekä vesihuoltoon ja jätehuoltoon liittyen ja merkitä palautekohteen kartalle. Voit myös nähdä mitä palautetta muut ovat antaneet.

  Sivuja ei tarvitse käydä järjestyksessä ja voit jättää palautetta vain haluamaasi kohdetta koskien tai halutessasi myös useampaa kohdetta koskien yhdellä kertaa. Palautteen antaminen edellyttää yhteystiedot-sivun tietojen täyttämistä, yhteystietosi eivät näy muille. Muistathan lopuksi painaa "Lähetä" painiketta niin, että palautteesi kirjautuu ja menee suoraan vastuuhenkilölle. Kohteeseen liittyvän työn etenemistä voit myös seurata tämän palautesivun kartalta.  Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä päivystäjiin!

  Päivystysnumerot:

  Vesilaitoksen päivystys puh. 040 024 3561.

  Liikenneväylien kunnossapitopäivystys ajalla 1.11.- 31.3. (virka-ajan ulkopuolella) puh. 040 707 1409.  Taajama-alueiden ulkopuoliset tieyhteydet sekä osittain taajama-alueilla sijaitsevat Kauhkialantien, Pääskysmäentie, Koskenväylä, Riihijärventie, Koskenpääntie, Jämsänkoskentie, Juokslahdentie, Jämsäntie, Kuorevedentie, Haukilahdentie, Längelmäentie, Länkipohjantie, Ruotsulantie, Säyryläntie, Patajoentie, Säyrylänsalmentie, Tehtaankatu ja Olkkolantie ovat ELY-keskuksen teitä, niiden osalta palautetta voi antaa tienkäyttäjän linjalle p. 0200 2100 tai liikenteen.asiakaspalvelu @ ely-keskus.fi.

  2/9 Yhteystiedot

   Jätä yhteystietosi, niin voimme tarvittaessa olla yhteydessä. Yhteystietosi eivät näy muille.

   Nimi
   Merkkejä jäljellä: 100
   Sähköpostiosoite
   Merkkejä jäljellä: 100
   Palautteen kohde


   4/9 Katuvalaistus
    5/9 Puistot ja leikkipaikat
     6/9 Satamat
      7/9 Ulkoliikuntapaikat
       8/9 Vesihuolto
        9/9 Jätehuolto