Harava - Vantaa rakkauden kartalla
Harava - Vantaa rakkauden kartalla
Paikanna
Ajax loader
Karttatasoja ladataan
1/7 Vantaa rakkauden kartalla

  Karttakysely vantaalaisesta rakkaudesta


  Vantaan kaupunginmuseossa sukelletaan rakkauden syövereihin. Museo osallistuu vuonna 2017 Suomen itsenäisyyden juhlintaan Rakkauden Vantaa -näyttelyllä, jossa ihastutaan, rakastutaan, lemmitään ja – erotaan.

  Rakkautta ja vahvoja tunteita on koettu läpi kaupungin. Vantaalta löytyy lukemattomia rakkauteen yhdistettäviä paikkoja niin lentokentästä Mikkolan lehtiroskiksiin ja Länsimäen pusupysäkistä Hotelli Vantaaseen. Täällä sijaitsee myös Etelä-Suomen suosituin vihkipaikka, Pyhän Laurin kirkko.   
  attachment image
  Näyttelyä varten kokoamme vantaalaisiin paikkoihin liittyviä rakkaustarinoita nettikyselyllä. Haluamme tietää, missä sinä olet treffaillut, rakastunut, riidellyt tai eronnut? Onko sinua kosittu tai oletko mennyt naimisiin Vantaalla? Entä uskallatko kertoa, missä on tapahtunut se eka kerta tai missä olet viettänyt muita lemmekkäitä hetkiä? 

  Käy merkitsemässä kartalle sinulle merkitykselliset paikat ja kerro niihin liittyvät tarinasi!

  Kysely on avoinna 2.10. - 31.12.2015.
  Vastaamisohjeita

  Kyselyssä liikutaan "Seuraava" ja "Edellinen" -painikkeilla, tai sivupalkin kautta. Aihealueisiin voi vastata missä järjestyksessä tahansa ja jokaiselle sivulle voi merkitä 1-5 paikkaa. Kaikkiin kysymyksiin tai teemoihin ei tarvitse vastata. Kun olet saanut kyselyn valmiiksi, paina "Lähetä", niin vastauksesi tallentuvat.  

  Kyselyyn vastataan nimettömänä, mutta voit halutessasi jättää yhteystietosi. Vastaukset arkistoidaan Vantaan kaupunginmuseon kokoelmiin ja niitä voidaan käyttää mm. näyttely- ja tutkimusaineistona.

  Lisätietoja: museoamanuenssi Anna Kangas, etunimi.sukunimi@vantaa.fi, p. 050 302 4097.
  2/7 Omat tiedot
   Sukupuoli
   Valitse min. 1 vaihtoehto

   Syntymävuosi
   Asuinpaikka (kaupunginosa)
   Merkkejä jäljellä: 250
   4/7 Parisuhde
    5/7 Lemmenpaikat
     6/7 Vaikea paikka
      7/7 Vapaa sana
       Jäikö jotain sanomatta?

        
       Merkkejä jäljellä: 2000
       Yhteystiedot (vapaaehtoinen)
       Merkkejä jäljellä: 250


       Vastattuasi paina "Lähetä"-nappia!